Je bekijkt de reis...

a
A
22 mei 2015 20:30 | Door: Allette
Hi Marleen!
Wat schrijf je toch beeldend. Ik zie t voor me en t verveelt geen moment!
Wat zul je veel te vertellen hebben, als je thuis bent. En je bent nog maar op de helft... :-)
Veel plezier en mooie tocht verder!
Liefs. Allette
22 mei 2015 23:29 | Door: Geke
Wat fijn dat het zo goed gaat allemaal! Wat maak je in korte tijd een hoop mee. Wij hebben hier de avondvierdaagse erop zitten. 4 dagen de 5 kilometer gelopen met de jongens, dat was ook een hele prestatie haha. We kijken uit naar je volgende bericht. Liefs van ons allemaal en een dikke knuffel van de jongens
24 mei 2015 08:49 | Door: Jeanette en ArieJan
Goedemorgen lieve Marleen,
Allereerst willen we jou een goed maar vooral gezegend Pinksteren toewensen bij een hier strak blauwe "GEOPENDE" lucht en een prachtige dag. Echt feestelijk!
We hebben genoten van je verslag, wat een verhaal zeg en wat een ervaring. Langzaam beginnen we een beetje jaloers op je te worden. En dan ook al over de helft.
We hopen dat het "onderstel" je niet in de steek zal laten en je straks gezond mag aankomen.
Blijf genieten, niet alleen van de tocht maar ook van al die unieke mensen om je heen zoals we lazen.
Met een lieve groet van Jeanette en ArieJan
24 mei 2015 11:59 | Door: Ina
Wat een leuke en mooie verhalen Marleen en de foto's zijn erg beeldend :-) Leuk!
Geniet er verder van, misschien even wat rust met de Pinksteren? En heel veel succes verder!
24 mei 2015 13:57 | Door: Maaike
hey Marleentje!!!
Wat leuk om dit allemaal zo toch een beetje mee te beleven!
Zie het al helemaal voor me :-)
Ik las dat je al weer over de helft was.. Wat gaat dat snel!!
Geniet, beleef, ervaar!!
Knuffel Maaike
24 mei 2015 22:14 | Door: Ilse
Hai Marleen,
Alweer over de helft! Wat gaat dat snel!
Wat onzettend leuk om de verhalen te lezen.
Heel veel succes en geniet ervan!
Liefs,
Ilse
26 mei 2015 14:38 | Door: Magda Reinders
Ha Marleen, wat een belevenissen weer, geweldig. Fijn dat je de ontspanning nog steeds vast kunt houden. Verder genieten maar weer en over de helft dat moet goed voelen. Groetjes van ons.
26 mei 2015 19:41 | Door: Anita
Wow, wat beleef je toch veel!
Vooral blij dat t goed met je gaat en je zo geniet!
Succes meid!
Liefs Anita
26 mei 2015 21:18 | Door: Carin
Wat een mooie foto's en al jou verhalen, ik zie het zo voor me!
Fijn dat je je reis zo intens beleeft, blijf genieten van alles! Liefs, Hans, Carin, Jonathan, Anne en Joelle
26 mei 2015 21:19 | Door: Gerdien Souman
Hoi Marleen,
Wat heerlijk om te lezen...wat een avontuur ben jij aangegaan, zeg! Super gaaf...!
Wat schrijf je heerlijk, k zie het echt voor me....
Ik wens je het allerbeste en hoop op een goede tweede helft van je avontuur..!
Groetjes Gerdien
27 mei 2015 20:57 | Door: Inge
Ha Marleen,
Wat leuk om jouw belevenissen te lezen!
Super dat je al weer over de helft bent en succes met de andere helft.
Inge
28 mei 2015 11:29 | Door: Carin van der Bijll Waalwijk
Beste Marleen,
Wij hopen 17 juni te vertrekken vanuit Santander. Een maand later verwachten we in Santiago aan te komen. We lezen elke keer je reisverslag en worden daardoor met de dag meer enthousiast. Heerlijk om al die mensen te ontmoeten, alleen primaire dingen te moeten doen en veel tijd te hebben om na te denken. Veel plezier en buen camino.
Groetjes Carin en Jan
31 mei 2015 14:10 | Door: Willeke
Hoi Marleen,
Ik heb (nu pas) al je verslagen gelezen. Wat zit ik te genieten van al je belevenissen, foto's etc!!
Ik had wel even met je te doen, toen je schreef over je zere voeten. Gelukkig gaat dat een stuk beter!
Ik wens je nog heel veel wandelplezier en bijzondere ontmoetingen toe. Ik kijk nu al uit naar je volgende verslag!
Groetjes, Willeke
1 juni 2015 10:36 | Door: Erna
Hai Marleen,
Wat kan ik nog aanvullen op alle reacties ... niets eigenlijk. Ik kan alleen op de meeste zeggen: ja vind ik ook! Nou toch nog maar even .. al is het dan in de herhaling:
Wauw bewondering voor wat je doet. Geweldig te lezen wat je meemaakt qua ontmoetingen, omgeving etc. Blij voor je dat je voeten de 'kloppende' strijd hebben opgegeven en nu leuk met je meedoen :-)
Ik wacht (geduldig hoor, voel je niet opgejaagd ;-)) je volgende berichtje(s) af.
Groetjes, Erna
P.S.: Hopelijk ben je na zoveel lopen het wandelen straks nog niet zat en wandelen we weer een keer samen hier in het Hollandse!
12 juni 2015 15:26 | Door: Mirjam de Kluijver
Ha Marleen,
Wat een prachtige ervaringen maak jij mee! Wat leuk om via de site mee te genieten van jouw reis:-)
Groet van Mirjam (sopraan Valerius
14 juni 2015 15:19 | Door: Lisette Vonno
Hallo Marleen, het is echt heel leuk over je ervaringen en ontmoetingen te lezen. Fijn dat het met je voeten weer beter gaat. Blijf schrijven!
Groet, Lisette